Læring for den enkelte & teamet

Bjergcamp fokuserer på udvikling af den enkelte og teamet. Her skræddersyer vi kurserne så vi rammer de fokusområder, der kunne være behov for at arbejde med.

Eksempel på formål med teambuilding:

 • Styrke samarbejdet
 • Styrke kommunikationen
 • Vidensdeling
 • Udnyttelse af hinandens ressourcer
 • Strategi og idéudvikling
 • Kreativ tænkning

Teambuilding er ofte en blanding af en traditionel kursusform, som kombineres med praktiske øvelser, hvor vi tager udgangspunkt i dagligdagen i virksomheden eller teamet.
Igennem hele forløbet vil der være refleksion og evaluering. Vi opbygger forløbet med afsæt i kunder, således at alle kan deltage.

Teambuilding dækker over en lang række aktiviteter, og kan oftest grupperes ind for to formål - underholdning og læring.

Ring til os og lad os tage en snak

Teambuilding - Læring

Her er vores formål at udvikle samarbejde og kommunikation gennem aktiviteterne, samtidig med at vi drager paralleller til virksomhedens hverdag. Emner kan være proces og idéudvikling, personlig udvikling eller performance. Øvelserne er udfordrede samarbejde og kommunikations øvelser, som kan praktiseres indendørs og udendørs.

Teambuilding - Underholdning

Teambuilding som underholdning bygger på et udvalg af sociale aktiviteter som ryster grupperne sammen på større firmaarrangementer, firmaskovture, osv. Formålet er her at styrke arbejdsglæden, skabe nye relationer samt at skabe fælles oplevelser.
Vi sikrer at deltagerne kommer igennem forskellige praktiske øvelser. Øvelserne er sjove samarbejds og kommunikations øvelser, som kan praktiseres indendørs og udendørs.

Teambuilding - team-cooking med samvær i processen

Bjergcamp tilbyder TEAM-COOKING som en aktivitet der samler elementer gennem dagen til en afsluttende middag om aftenen med en menu der blandt andet indeholder lokale råvarer og vilde urter, bær og frugter som deltagerne samler i naturen på en vandretur.

Elementer i TEAM-COOKING:

 • Fælles oplevelse på vandretur i naturen
 • Samarbejde med guiden om at indsamle blomster, bær, frugter og urter
 • Nærvær i gruppe-processer med at skabe 3 retter til aftenens menu med lokale råvarer
 • Oplæg fra grupperne om de forskellige retter ved servering
 • En stor fælles afslutning på et dagsprogram med oplevelser og strurktureret indhold

Teambuilding ses her som en proces der via elementer samlet skaber en fælles oplevelse.
Den enkelte deltager vil opleve de forskellige elementer, og mærke egen rolle og interaktion gennem de skiftende opgaver og nye relationer. Samlet står alle deltagere med et ejerskab i det unikke måltid som nydes i det store fællesskab.

Teambuilding - luksus camps all inclusive

Bjergcamp skaber unikke overnatningsoplevelser med store luksus glamping camps i naturen. Vi opstiller camps med store lyse bomuldstelte. Vi reder op til overnatning i teltene med 4-6 senge med madrasser, hvidt lagen, soveposer og hovedpude.

Vi opstiller Glamping telte hos vores partnere og kombinerer overnatningen med events og oplevelser.

Kombiner Glamping og Teambulding og få en unik oplevelse

Er du klar til at give dit team en anderledes oplevelse? Hos Bjergcamp er vi i hvert fald klar til at levere en skræddersyet løsning i en kombination af spændende udfordringer, naturskønne rammer, teambuilding og luksus pop up glamping.

Udfyld kontaktformularen her på siden, eller ring direkte til os og lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe de bedste rammer til jeres næste arrangement. I er også meget velkomme til at kontakte os for yderligere information eller andet. Vi glæder os til at høre fra jer. 

Hør mere om hvad vi kan gøre for jer