Luksuriøs overnatning i naturen til enhver anledning

Er du til frisk luft, naturens ro og ønsker du at prøve en unik og anderledes form for overnatning? Så tilbyder vi luksus overnatning i naturen i hele Danmark i vores fleksible pop up hotel. Vi kan tilbyde pop up glamping der giver en skøn naturnær oplevelse, perfekt til alt fra firmaarrangementer og teambuilding, eller som overnatning til bryllupper, store fester og meget mere. Forestil dig at vågne op til lyden af fuglesang hvor som helst i Danmarks smukke landskab - what's not to like? 

Pop up glamping - Overnatning i naturen lige dér hvor I ønsker 

Vi tilbyder luksus overnatning i naturen i hele Danmark. I samarbejde med vores partnere opstiller vi teltene i det område I ønsker, og kan kombinere det med fede events og oplevelser, alt efter hvad I er interesseret i. Med Bjergcamp kan du vælge nøjagtigt, hvor og hvordan dit event skal foregå.

Vores glamping er den ideelle løsning til jer, der ønsker at prøve noget anderledes, og til dem der søger en balance mellem luksus og naturens ro. Hver glampingoplevelse er unik og tilpasset efter jeres ønsker. Vores team hjælper jer med at finde den bedste løsning, som bliver koordineret med jeres arrangement.

Luksus overnatning i naturen i Danmark

Book luksus overnatning i den danske natur

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så tag fat i os og lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Uanset om du planlægger et firmaarrangement, et event, en større festlig lejlighed, skal bruge supplerende overnatning eller ønsker en komplet løsning, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os direkte på telefonnummeret 26 14 91 42 eller send en besked til os gennem kontaktformularen her på siden, så vender vi retur på den så hurtigt som muligt. 

Ring til os og lad os tage en snak