Prøv en luksuriøs pop up glamping til dit næste firmaarrangement

Hos Bjergcamp tilbyder vi mere end bare overnatning - vi skaber uforglemmelige oplevelser.

Vores luksus pop up glamping tager firmaarrangementer til et helt nyt niveau, uanset om ønsket for arrangementet er teambuilding, kundepleje, firmafest eller noget helt fjerde. Vores telte kan opsættes i hele Danmark, hvilket giver jer friheden til at vælge det område og naturramme, der passer til jeres behov.

Vi sørger for at sætte spændende, anderledes og unikke rammer for jeres næste firmaarrangement. 

Skræddersyet firmaarrangement med overnatning 

Vores løsninger bliver fuldstændig skræddersyet til jer, så de opfylder de behov og ønsker I har til firmaarrangementet. Med vores pop up glamping hotel sørger vi for stemningsfulde rammer i store lyse telte, hvor der er mulighed for at tilpasse det med mad og drikke, aktiviteter og teambuilding, der både kan styrke sammenholdet og udvikle jer sammen.

Vi opstiller teltene ved vores partnere, og kombinerer det med fede events og oplevelser. 

Ønsker I et firmaarrangement med overnatning, så kan vi skabe store luksus camps i naturen med all inclusive. Vi opstiller store lyse bomuldstelte, hvori der er plads til overnatning i 4-6 senge pr. telt og er sørget for madrasser, hvide lagner, soveposer og hovedpuder.

Mulighederne er mange og vi er fleksible - så tag fat i os hvis du skal holde et firmaarrangement, vi kommer gerne med forskellige bud på hvordan vi kan give jer en helt fantastisk oplevelse.

Ring til os og lad os tage en snak

Anderledes Firmaarrangement i Jylland - Outdoor firmafest med glamping og overnatning

Firmaarrangement med teambuilding og fede aktiviteter 

Skal teambuilding være en del af programmet til jeres firmafest eller -arrangement, så hjælper vi også med at sammensætte et program med rig mulighed for både læring, udvikling og underholdning. 

Gennem vores teambuilding hjælper vi med at forstærke sammenholdet mellem jer. Udover vores teambuilding-aktiviteter, kan vi også arrangere naturvandringer og -oplevelser, som alle er designet til at styrke jeres team. 

Læs mere om mulighederne med teambuilding

Book Bjergcamp til dit næste firmaarrangement 

Er du klar til at give dit team en uforglemmelig oplevelse? Så udfyld kontaktformularen her på siden, eller ring direkte til os på 26 14 91 42 og lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe de bedste rammer til jeres næste firmaarrangement!